nybanner

produk

Kabar

  • Efek saka owah-owahan musiman ing tape

    Tape minangka bahan tambahan umum ing urip kita, apa sing digunakake ing saben dinane utawa kanthi fungsi khusus ing industri.Kanthi owah-owahan patang mangsa, suhu uga beda-beda, saka kadhemen -10 ℃ ing mangsa kanggo panas nemen 40 ℃ ing mangsa panas.Pita kasebut digunakake ing saindhenging taun, dadi ...
    Waca liyane
  • Carane nambah listrik statis tape aluminium foil digunakake

    Carane nambah listrik statis tape aluminium foil digunakake

    Tape aluminium foil minangka jinis tape industri, minangka jinis kemampuan tahan uv jinis adesif dhuwur saka bahan proteksi karat eksternal anyar, bisa digunakake ing kabeh jinis trafo, laptop, komputer, ponsel, tampilan LED, mesin fotokopi lan elektronik liyane. produk, utamane elektromagnetik ...
    Waca liyane
  • Aplikasi saka tape aluminium foil

    Aplikasi saka tape aluminium foil

    Tape aluminium foil direkayasa kanthi adesif agresif, sensitif tekanan lan tahan lama sing nuduhake ikatan sing unggul nalika kena suhu subzero lan suhu sing luwih dhuwur.Tape aluminium foil nawakake macem-macem adesif sing cocog karo kabutuhan industri elektronik, kulkas lan ...
    Waca liyane
  • Carane nambah adhesion saka adhesive sensitif tekanan ing non-residual adhesive tape

    Kanggo kaset sing nggunakake substrat PP lan PET, "ora ana residu" mbutuhake adhesi dhuwur saka adhesive sensitif tekanan.Kanggo entuk efek adhesion sing paling apik, produsen tape bisa nimbang panggunaan PP, perawatan korona film PET, lan banjur adhedhasar korona ing permukaan film PP, PET ...
    Waca liyane
  • Pasar tape adesif domestik duwe ruang pangembangan sing gedhe

    Bubar, wartawan mangertos nalika nekani patemon taunan industri adhesive lan adhesive China kaping 15, sabuk adesif sing digunakake ing perawatan medis negara kita saiki 90% ing ndhuwur gumantung ing impor.Tape adesif elektronik duwe luwih saka 60% gumantung ing impor, para ahli ing ...
    Waca liyane
  • Panginstalan cerobong asep pemanasan kompor batubara honeycomb iku critical_use tape aluminium foil kanggo njamin safety

    Ing program sadurunge, kita nyawang pancegahan safety nggunakake kompor batu bara honeycomb kanggo pemanasan mangsa.Wonten ing wawancara menika, bakul adol kompor batu bara menika ugi nedahaken sawetawis titikan babagan pengadaan kompor batubara dhateng warga.Salah sawijining tautan sing paling kritis yaiku instalasi ...
    Waca liyane